Videoproduktion – en god investering

Videoproduktion er et vidt begreb som dækker over en masse forskellige genrer inden for videomediet. I praksis er videoproduktion kunsten at skabe og formidle et indhold i form af en video. Det kan f. eks være i form af en tv-udsendelse, reklamefilm, kommercielle videoer, videoer til store begivenheder, f. eks bryllup e.l. Opgavens størrelse og form dikterer, hvorledes produktionen finder sted, og ikke mindst hvor meget udstyr det er nødvendigt at bringe i spil.

Du spørger måske dig selv, hvorfor det er vigtigt at investere i videoproduktion? Internettet er jo primært et skriftligt medie, ikke sandt? Men der er faktisk rigtig mange gode grunde til at investere en smule i professionel videoproduktion. Har du f. eks nogensinde hørt ordsproget ”et billede siger mere end 1000 ord”? I videobranchen har vi en lidt anden formulering: é​t minuts video har samme gennemslagskraft som flere millioner ord!

Og det er faktisk ikke blot tomme ord. Undersøgelser tyder nemlig på, at professionel videoproduktion har afgørende betydning for den online synlighed. I hvert fald hvis videoproduktionen har et k​lart defineret formål ​o​g fokus på markedsføringsaspektet.

Videoproduktion er den mest effektive seo

Online synlighed er fuldstændig afgørende for dit firmas succes på nettet (og succes i det hele taget). Professionel videoproduktion er nemlig et symbol til kunderne og omverden, at man er villig til at investere lidt ekstra i god kvalitet og kundeinformation – og det er immervæk et signal enhver virksomhed gerne vil sende til deres kunder.

Men ét af de vigtigste – hvis ikke dét vigtigste – elementer i markedsføringen er naturligvis at gøre opmærksom på sig selv. Det handler om at lokke de købestærke internetbrugere ind på din hjemmeside, så de kan blive overbevist om det indlysende: nemlig at dit produkt er bedst.

Her løber mange imidlertid hovedet mod en mur. Konkurrencen er nemlig hård mod de kæmpestore firmaer der kan smide millionbeløb efter dygtige seo-specialister, kampagner o.l. Davids kamp mod Goliat, tænker du måske, men du kan faktisk komme til at kæmpe på lige fod med de store virksomheder, hvis du investerer i professionel videoproduktion til din hjemmeside, youtube e.l.

Der er nemlig rigtig mange fordele ved at investere i professionel videoproduktion:

– Man har 53(!!) gange større chance for at ligge nr. 1 i den organiske søgning på Google

– De besøgende bliver i gennemsnit 5 gange længere end gennemsnittet (meget vel den ekstra tid det tager at skabe konvertering)!

– Youtube er den næstmest brugte søgemaskine på nettet og en af de mest populære distributionskanaler

– 70 % flere potentielle kunder besøger din hjemmeside efter at have set din video på youtube eller andre sociale medier.

– Derudover er der 85 % større chance for, at folk køber produktet, hvis de har set reklamevideoen forinden.

Skræddersyet videoproduktion til jeres virksomhed

Videoproduktion er en proces der foregår i tæt samarbejde med dig. Vi tager udgangspunkt i jeres ønsker og overvejelser og kommer med konstruktiv sparring og forslag, så du i sidste ende får det bedst tænkelige produkt.

Du skal derfor være klar over, at det kræver en høj grad af involvering fra jeres side, når I hyrer os til videoproduktionen. Det er nemlig en kreativ proces, som i sidste ende kommer til at udmønte sig i nogle gennemførte og dybt professionelle videoer der afspejler jeres virksomheds identitet og passer til jeres øvrige branding.

Professionelt forarbejde holder omkostningerne nede

Vi plejer at sige, at billigst kan blive dyrest, når det kommer til videoproduktion.

Mange virksomheder vælger at gå udenom videoproduktionsfirmaer som vores og direkte i studierne for at få skudt nogle fede reklame- eller promovideoer. Problemet er, at de gør det længe før, de i virkeligheden er klar til det og uden en detaljeret plan for markedsføringen. Det ender ofte ud i nogle forvirrende og tidskrævende optagningsdage, hvilket er højst uheldigt, for det er timerne i studiet der er de mest omkostningstunge ved enhver videoproduktion.

I sidste ende bliver produktet også væsentlig ringere, fordi det ikke har en klar vinkel, identifikation eller et knivskarpt formål.

Videoproduktion med fokus på forarbejdet

Vores virksomhed består af lige dele filmfolk fra den danske filmbranche og lige dele markedsføringseksperter. Det betyder, at vi ikke kun har styr på det tekniske og de fede effekter vedr. videoproduktionen. Vi er også de mest kompetente på markedet til at få den helt rigtige vinkel og identitet ind i videoerne.

Vi har udført utallige videoproduktioner til alle mulige forskellige virksomheder og i alle mulige forskellige henseender. Vi har kort sagt fuldstændig styr på processen og ved præcis, hvordan enhver situation skal gribes an.

Et typisk forarbejde (groft opridset) kunne se således ud:

1. Vi mødes med jer for at spore os ind på jeres virksomheds identitet

2. Hele vores kompetente hold af medarbejdere sætter sig ned for at diskutere alle aspekter vedr. jeres videoproduktion.

3. Vi præsenterer idéerne for jer, hvor vi bedre kan sætte tal på økonomi, logistik, effekter, markedsføring, identitet osv.

På den måde sikrer vi, at selve optagelsesdagen kan forløbe så glidende som overhovedet muligt.